Dossier expatient horrortandarts

Goedemiddag,
N.a.v. van een telefoongesprek met één van uw medewerkers verzoek ik u om mijn dossier uit de tijd dat ik behandeld ben door tandarts van Thiel. Hij heeft bij mij in de onderkaak aan weerszijden twee kronen en en een brug geplaatst. Aan de linkerzijde is dat twee keer niet goed gebeurd. Uiteindelijk heeft een andere tandarts (van de praktijk in de Eerbeeklaan die nog steeds Apolonia heet) na een jaar de brug met kronen moeten verwijderen en de kies eronder moeten trekken, zodat ik nu links onder geen tanden en kiezen heb.
Mijn gegevens zijn:
Shabnam Gamboa Vera- Theunissen
adres
postcode en plaats
geboren 22-10-1950
Ik was patiënt van dr van Thiel in ongeveer de jaren 2008 – 2010. De eerste kronen met brug (linksonder) heeft hij geplaatst in de praktijk van Apollonia in de Eerbeeklaan. Deze zat niet goed (helemaal los) en vervolgens is na een jaar linksonder een nieuwe gezet, die ook niet paste, maar er met geweld toch op werd geplakt door een vervangster van hem in de praktijk in Kijkduin (hij was toen met vakantie), een blonde Duitse vrouw. Zij heeft ook rechtsonder 2 kronen en een brug geplaatst, die wel wat beter paste, maar eigenaardig van vorm was. Later is het daaronder gaan ontsteken, wat  verholpen  is met antibiotica.
Ik was al patiënt in de Eerbeeklaan toen de praktijk nog Dental Max heette en heb niet in de gaten gehad dat deze geruisloos veranderde van eigenaar toen de praktijk ineens Apollonia ging heten. Ik vond het wel al vreemd dat van Thiel opnieuw foto’s wilde maken van mijn kaak, terwijl er al foto’s waren. Ik was me er dus niet van bewust wat er gaande was en heb nu spijt dat ik zoveel vertrouwen en geld heb gegeven aan deze malafide tandarts. Ik hoop nog op een schadevergoeding voor de twee maal verkeerd geplaatste kronen en brug in de linker onderkaak, zodat ik van dat geld op die plaats een gedeeltelijke prothese kan aanschaffen.
In ieder geval wil ik graag mijn patiëntgegevens opvragen.
Met vriendelijke groet,
Shabnam Theunissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *