Dingen om te doen

Een tijd lang was ik het ‘boek’ kwijt dat ik aan het schrijven was. Het is terug te vinden op mijn grote laptop in Spanje en op een USB stickje.
Ik heb dat stickje vandaag gevonden. En ik denk erover weer gewoon verder te schrijven, hoewel het boek eigenlijk uit was. Misschien ga ik het herschrijven en er personages en gebeurtenissen aan toevoegen. Elke dag een paar uurtjes schrijven en een paar uurtjes tekenen. En soms een krabbeltje in dit weblog, als ik iets voel opborrelen dat gezegd mag worden. Dat lijkt me wel wat.
En 1 februari de operatie aan het linkeroog en 13 juli een tweede operatie aan mijn elleboog. Materiaal verwijderen. De elleboog is nu wel aardig genezen en het hekwerk eromheen begint af en toe hinderlijk pijn te doen en soms te kriebelen. Het moet er dus uit van de geneesheer…..Dat betekent opnieuw de elleboog openen, maar hopelijk geen revalidatie daarna.
Dat alles onder voorbehoud. IJs en weder dienende en bij leven en welzijn….Inshaallah….

2 gedachten over “Dingen om te doen

  1. Het langverwachte levenswerk in wording: het grote vergeetboek, of de huiveringwekkende belevenissen van Pippie in Takkatoekaland. Nu, aanstaande!
    Ik ben toch zo benieuwd! Gaarne houd ik mij aanbevolen voor een gesigneerd exemplaar, eerste druk uiteraard, in kalfsleer gebonden met goud op snee.
    Wil er zelfs voor betalen!
    ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *