Corona verspreidt zich

Het was te verwachten, dat er een kans was op besmetting tijdens de trouwpartij afgelopen vrijdag. Er waren zoveel gasten en er werd veel geknuffeld en omhelsd. Om maar niet te spreken van de drukte op de dansvloer. Ik had me voorgenomen niet veel te gaan dansen, maar toen ik de muziek hoorde kon ik niet blijven stilzitten. Dus ik danste me ook in het zweet te midden van andere enthousiastelingen.

Ik weet niet hoeveel mensen zijn ziek geworden na het feest, maar mijn zoon was helaas één van hen. Hij ligt met spierpijn, koorts en andere coronaklachten in zijn bed uit te zieken. Hij heeft zich getest en het was inderdaad corona. Ik hoop dat hij snel hiervan zal herstellen. Ik had graag naar ze toe willen gaan morgen, maar angst voor besmetting houdt me tegen.

Maandag is mijn lief jarig. Ik geef hem als cadeau een minivakantie. En we hopen woensdag 6 juli te vertrekken en terug te keren op 9 juli. Ik heb voor deze natuurman een huisje in de natuur geboekt. In mijn geliefde Brabant. Hij was daar ook een keer, om zijn digiD te activeren bij een gemeente daar en hij vond Brabant ook prachtig. Dit is het huisje dat ik vond op natuurhuisje.nl. Er zitten ook twee fietsen in het pakket. Dat wordt genieten van de mooie omgeving inshaallah. Maar daarom probeer ik nu besmetting te vermijden.

2 gedachten over “Corona verspreidt zich

  1. Bij Geersbroek linksaf, bij de vierde boerenkool van rechts naar het oosten en dan door de maisvelden tot aan het vennetje. Heerlijk dat landelijke! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *