Change of plans

Het gaat niet door. In het programma van de NTR over moslims van diverse sektarische richtingen, dat in oktober zal worden uitgezonden, zal je mij niet gaan zien.
Ik vind het bij nader inzien onverantwoord voor mijzelf om zoiets privé’s als de wijze waarop ik de islam beleef te gaan delen met heel Nederland. Ik zie te veel risico’s  om iets dergelijks te gaan doen in deze tijd van tegenstellingen tussen moslims en niet moslims en moslims onderling.
Wat ik wel wil doen voor de ‘goede zaak’ is al mijn  stukjes over islam die ik heb geschreven vanaf het begin in dit weblog tot op heden te gaan bundelen. Die wil ik dan proberen uit te geven onder een pseudoniem. Voor geïnteresseerde mede-moslims mogelijk een boekje met punten van herkenning en voor de niet moslim die geïnteresseerd is in de motivatie van een bekeerling mogelijk informatief.

2 gedachten over “Change of plans

  1. Verstandig om GEEN bekende nederlander te worden. Je wordt dan namelijk de toetssteen van wijzen en het mikpunt van randdebielen. Dat wil je echt niet!
    Wil je echter je boekje in aanzienlijke oplage aan de man brengen, dan is het toch wel handig om enigzins landelijke bekendheid te genereren.
    Wat je ook doet; vraag advies aan mensen die zelf eerder gepubliceerd hebben, of pols een uitgever. Good luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *