Cadeautje voor kleindochter

Ahmad is lekker bezig met zijn pyrografie. We hebben boomstamschijven in diverse maten besteld bij decoratietakken. 
Zo heeft hij hier ook iets om handen. Vandaag maakte hij in één dag dit schilderijtje van twee uiltjes voor mijn kleindochtertje. Ik ben er voor de ideeën en hij is er voor de uitvoering. Hij werkt heel nauwkeurig en geduldig. Een echte ‘artesano’.
We zijn op het idee gekomen om te gaan werken met natuurlijk hout, toen we laatst in een uitspanning waren in Ockenburg. Daar hingen allemaal kleine gebeitste boomstamschijfjes met namen erop. Dat vonden wij een leuk idee. En zo kwamen we erop om houtschijven te bestellen in verschillende maten ter bewerking. Ik ben blij dat Ahmad hier nu ook een hobby heeft waarin hij zich kan uitleven, naast het tuinieren.

pyrografie op geperst hout als schilderijtje (20 x 20)

4 gedachten over “Cadeautje voor kleindochter

  1. Wat mooi! als ik dit eerder had geweten had ik mogelijk iets ‘besteld’ (aangenomen dat Ahmad op bestelling wil maken).
    Zowel het glaswerk als dit vind ik echt schitterend!

  2. Je kan altijd nog bestellen. Het branden in hout doet hij Nederland en de glasbewerking in Spanje. Je kan zelf een plaatje uitzoeken en opsturen via de mail dat je mooi vind en de afmeting die je wilt hebben. Dan komt het in orde. Hij doet het graag. Alleen de werkjes van de glasbewerking zijn voor ons lastig mee te nemen uit Spanje. In de pagina bovenin (‘Ahmads glasbewerking en pyrografie’) kan je zien wat hij al gemaakt heeft in hout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *