Broertje verhuisd

Het betreft hier het broertje van Laila, het katje dat alweer een tijd terug is aangelopen bij de dochter van Ahmad en is meeverhuisd naar Quadalcanal. Laatst was het gezin even terug in Mairena del Ancor om de eerste verjaardag van de kleine te vieren. Toen hoorden ze dat het zwarte broertje van Laila niet langer kon blijven bij de mensen waar het diertje nu verbleef. Daarom adopteerde de dochter van Ahmad dit gecastreerde katertje en nam hem mee op de terugweg naar Quadalcanal, waar hij mag blijven en zijn zusje Laila gezelschap kan houden.

Dus voortaan zullen de twee katten die in hetzelfde nest geboren zijn bij elkaar wonen. Dat is wel zo leuk. En de nieuwe zwarte bewoner met witte voetjes bleek ook direct te weten met wie hij het gezellig kan hebben. Hij blijft kopjes geven aan de kleine peuter, terwijl zijn zusje hem goed in de gaten houdt.

Wat een rijkdom! Ze hebben nu al twee katten, een lieve hond en heel veel kippen. Daar komen vast nog meer dieren bij. De buis die je hier ziet is een deel van het frame dat een kippenren wordt waarbinnen de kippen ‘s nachts veilig zullen zijn voor eventuele aanvallen van vossen, wolven en wilde zwijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *