Ahmad maakt mooie lampjes

Hij had er al eentje voor zichzelf gemaakt, die al een tijdje schittert op zijn nachtkastje. En nu heeft hij er ook één voor mij gemaakt. En die staat op mijn nachtkastje. De lampjes lijken veel op elkaar, maar ze zijn niet hetzelfde. Ze vormen wel een setje, net als wij.
En nu is zijn dochter Zoraida aan de beurt om een lampje te krijgen. En zo gaat hij nog wel even door….Ik hoop dat ik ook een bestemming krijg voor mijn schilderijen en tekeningen. Anders word ik zo een eng mens die haar hele huis vol heeft hangen met haar eigen producten.

Twee nachtlampjes

2 gedachten over “Ahmad maakt mooie lampjes

  1. Als je echt je schilderijen aan anderen wil geven, denk ik dat je abstractere beelden moet kiezen. Zolang je alleen Ahmad en jezelf schildert, zal je denk ik de producten ook zelf houden.

  2. Je hebt gelijk, jeanne. Ik heb daar zelf ook aan gedacht . Weet niet of ik het kan. Maar het is wel leuk om een algemener onderwerp te verzinnen. Helemaal abstract is niets voor mij, maar iets algemener kan wel. Geen landschappen denk ik. Maar een straatbeeld of een bepaalde uitdrukking proberen vast te leggen lijkt me wel wat. Ik verzin wel wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *