Ahmad is de fotograaf

Onze stralende fotograaf ?

De vakantie was heerlijk. We waren in feite niet in Doña Mencía, want dat is een stukje verderop. Ons hotel lag dichtbij de heuvel waarop het dorp Zuheros zich bevindt. Het is een heel mooi dorpje met wegen die steil omhoog en omlaag gaan. We zijn daar vanuit het hotel tweemaal naartoe gewandeld. De klim en de afdaling waren dermate steil, dat we er na twee keer die wandeling een beetje spierpijn aan overhielden in onze dijen en kuiten.

Ahmad en ik maakten allebei foto´s. Net bekeek ik de mijne en die van hem en constateerde dat die van hem een stuk beter waren dan die van mij. Ik weet niet wat me bezielde, maar veel van mijn foto´s zijn te haastig geschoten en soms onscherp en bewogen. Een flink aantal kan zo de prullenbak in. Maar die van Ahmad zijn juweeltjes en geven goed de mooie sfeer en schoonheid weer. Hij zal ook de video´s maken dit keer.

Ik zal wel een klein filmpje delen van wat filmclipjes die ik maakte van de reis erheen. Die reis was ook al voorpret en ik kon filmen, omdat ik niet reed op de heenweg. Verder zal ik enkele foto´s plaatsen die wel gelukt zijn. We hebben keus genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *