Zo fijn om weer in Nederland te zijn

Maar dat komt vooral omdat ik mijn kinderen en kleinkinderen weer kan zien. En dat deden we ook, direct een dag na aankomst. Het samenzijn was zo warm en gezellig dat we hebben afgesproken elkaar veel te gaan zien in de vorm van eten bij elkaar. Een soort eetclub. Het leven gaat snel voorbij en tussen alle drukte, die vooral jonge mensen kennen, is het mooi en belangrijk om regelmatig tijd met elkaar te delen. We hebben dat de afgelopen jaren te weinig gedaan. Mijn kinderen hebben het druk met werk en gezin en ik was de voorgaande jaren meer bezig met dienstverlening aan mijn buurvrouw dan dat ik tijd nam om mijn kinderen te zien. Dat zag ik op dat moment zelf niet in.

Ik stel me voor dat dit meer mensen overkomt. Dat ze zo druk zijn met hun dagelijkse verplichtingen dat ze er niet aan toekomen om liefde en tijd te delen met hun familie of vrienden.

Wij hebben besloten dat niet meer te laten gebeuren.

Getekend door kleine artista van 7 jaar

We vierden de verjaardag van een schoonzoon, maar mijn kinderen waren zo lief dat ze met zijn allen nog cadeau’s hadden voor mij en Ahmad, omdat ik vorig jaar oktober ook jarig was😉. We waren heel verrast. Wat zijn ze toch lief.

Maar minstens zo blij was ik met de mooie tekeningen van mijn kleindochter. Zo knap en met zoveel oog voor detail getekend. Ik ben er heel blij mee en trots op haar.

Het mooiste in het leven is gratis: Het is de liefde en het plezier dat je kunt delen met anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *