Zaterdagmiddag in Torremolinos

Het is schitterend weer. Geen wolkje aan de helderblauwe lucht en er staat ook aan de kust nauwelijks wind. Een ideale stranddag voor een ieder. Wij wilden vandaag niet op het strand zitten, maar het leek ons wel leuk om aan het einde van de middag te gaan wandelen op het strand langs de zee. Dus we trokken erop uit met het autootje. Al gauw bleek dat het niet alleen op de weg erg druk was, maar dat er ook geen enkele parkeerplek meer vrij was langs de kust. We zagen mensen af en aan sjouwen met stoelen en parasols. En op het strand zelf zat men hutje mutje.

Eigenlijk hebben we dat niet eerder meegemaakt. Het kan hier best druk zijn, maar een parkeerplek is altijd wel te vinden. Nu was er zelfs geen plekje op het ´stille´ gedeelte. We reden wat heen en weer, op zoek naar een gaatje, maar dat was nergens te vinden. Eigenlijk kregen we ook steeds minder zin om uit de auto te stappen, de hitte in. We besloten rechtsomkeert te maken.

Ik begrijp deze drukte wel na de afgelopen corona-beperkingen. De kinderen hebben nog vakantie tot half september. Logisch dat men nog wat wil nagenieten van deze zomer. Maar wij waren blij weer op huis aan te gaan en daar chocolade-ijs te gaan eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *