Witte tanden

Mensen doen tegenwoordig veel aan hun lichaam. Het lichaam is maakbaar geworden via plastische chirurgie en andere ingrepen. Sommige daarvan vind ik echt een verrijking in je leven, zoals het liften van oogleden, wat ik enkele jaren geleden liet gebeuren. Verder vind ik het alleszins de moeite waard om te investeren in het gebit.
Soms zie ik mensen met een dikke portemonnee en desondanks een lelijk en vies gebit. Dan vraag ik me af waarom ze daar niet wat geld voor willen uitgeven. Een mooie glimlach met witte en gezonde tanden oogt zoveel beter. Ik ben iemand die let op gebitten.
Zo ook het mijne. Ik mis al een flink aantal kiezen en heb daarvoor implantaten laten zetten in Spanje, zoals mijn trouwste lezertjes nog weten. Daar heb ik helemaal geen spijt van. Vooral als ik Ahmad zie klooien met zijn valse gebit. Gelukkig heeft hij zich onlangs een nieuw, goed passend gebit aangeschaft. Maar dat gebit moet er elke dag in en uit en het moet geplakt worden, want anders kauw je niet lekker. Dus ik ben blij met mijn implantaten en heb geld opzij gelegd voor als ik er nog meer nodig zal hebben in de toekomst. Eenmaal begonnen met implantaten, moet je daar ook mee doorgaan.
De laatste tijd merkte ik dat mijn implantaten lichter begonnen te worden dan mijn echte tanden, wat eerst niet het geval was. De implantaten zijn geselecteerd op een kleur passend bij mijn echte tanden. Daar moest ik wat aan doen. Dus vandaag ging ik naar de mondhygiëniste voor het verwijderen van tandplak. Ze deed haar best om mijn tanden blinkend wit te krijgen, maar dat lukte niet helemaal, hoewel het resultaat wel beter eruit ziet dan voor de behandeling.
Wat ik nodig heb is een bleekbitje. Dat kost iets van 60 piek. Kan ook 69 zijn, ik ben slecht in het onthouden van bedragen.Dat bitje moet je indoen gedurende de nacht met een bepaalde vloeistof en dan merk je na een paar behandelingen dat je tanden witter zijn geworden. Dit kun je dan vervolgens bijhouden door een maandelijkse behandeling. Fantastisch toch?
Ik kende het systeem al, omdat mijn schoondochter zo een bitje heeft en haar tanden zien er altijd goed uit. Morgen ga ik weer naar de mondhygiëniste om het bitje te laten aanmeten en dan is het na enkele dagen klaar. Ik vind het een mooie uitvinding. Een aanrader misschien, ook voor jullie?

Eén gedachte over “Witte tanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *