Voorpret met zere en suffe hoofden

Genieten in tuin van bloemetjes en bijtjes tijdens het ontbijt

Vanmorgen stond ik op met een suffig en pijnlijk hoofd. Ook Ahmad heeft last van branderige ogen en enige hoofdpijn. Morgen gaan we met vakantie. Gelukkig is het een relaxvakantie in de natuur. Er zijn twee fietsen tot onze beschikking daar. ‘Maar in het ergste geval gaan we helemaal niet veel fietsen en lopen we alleen arm in arm in de omgeving,’ zeg ik. Hoe dan ook, annuleren zit er niet in. Dus ik rijd morgen gewoon naar Ulvenhout, na eerst even langs Hendrik Ido Ambacht te zijn gereden voor het afleveren van een presentje voor mijn jongste dochter, die gisteren ook jarig was. 35 Jaar! Net als haar tweelingbroer.

Ondanks onze ‘malestar’ hebben we heel veel zin in deze vakantie?‍♀️?‍♂️

4 gedachten over “Voorpret met zere en suffe hoofden

  1. Lijkt op een lichte CO vergiftiging. Je hebt toch wel zo een melder in huis? Wil je niet ongerust maken, maar voorkomen is beter dan de eeuwige jachtvelden.

    • CO2 (kooldioxide) heeft er inderdaad niets mee te maken, het is CO (koolmonoxide) dat gevaarlijk is. Goed dat jullie deze melders in huis hebben. (niet te verwarren met rook- en brandmelders).

  2. Die hebben we ook maar dan op de bovenverdieping. Wij kunnen alleen het signaal niet goed horen. Misschien moet er een nieuwe batterij in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *