Vandaag wordt het hondje opgehaald

Ze kunnen elk moment hier zijn, want we hebben afgesproken om 12 uur. Ze hebben het hondje gemist. Zij vinden zelf ook dat Lola een zoet en bijzonder lief hondje is en ook al zijn zij gisteravond pas teruggekomen van vakantie, zij kunnen ook niet wachten om Lola op te halen.

Ik ga haar missen en zij mij ook. Net kroop ze op mijn schoot, alsof ze al voelt dat ze zo zal worden opgehaald. Zij trekt naar mij en begroet mij altijd enthousiast. Hoe Ahmad ook zijn best doet, door haar vlees te geven en ook met haar te gaan wandelen, ik blijf haar nummer 1.

Ik ga nog even met haar een blokje om, zodat haar baasjes dat niet hoeven te doen, als ze straks komen om haar mee te nemen naar Hendrik Ido Ambacht. Wat ga ik dat kleine stinkerdje missen!

6 gedachten over “Vandaag wordt het hondje opgehaald

  • Ze kwamen haar samen ophalen en bleven nog een tijd met ons zitten in de tuin. Daarna gingen ze en dat voelde als afscheid. Maar ik heb ze gezegd dat Lola altijd hier terecht kan. Ik kreeg net bericht dat Lola thuis nog een beetje van slag is. Volgende week ga ik mijn dochter en Lola opzoeken. Ahmad is ook helemaal om en mist Lola ook. Hij is het ermee eens dat Lola hier altijd welkom is. Wat een impact zo een klein hondje kan hebben ? .

     • Ik weet dat jullie het niet willen! maar toch.. eigen hondje? missch niet zo’n accessoire dingetje )chihuahua) maar een hond uit een asiel/opvang die een goed (laatste) huis nodig heeft? Wanneer mijn kat Loki (bijna 15!) dood gaat neem ik een nieuwe senior of anderszins ‘zielige’ kat.

     • We zullen altijd bereid zijn tijdelijk op deze twee kleine hondjes te passen, maar zelf een hondje in huis nemen zit er niet in. Ik nam vroeger ook katten uit het asiel of van de straat, maar nu zou ik ook zelfs geen kat meer in huis nemen. Dat is voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *