Rommeltje

Grootse plannen, die zijn onderbroken

Op deze foto zien we een eigenaardige constructie. Aan de bouw ervan is met veel enthousiasme begonnen. Er waren grootse plannen. Dit moest een parkeergarage worden met daarbovenop een park, dat trapsgewijs de helling af zou lopen. Onze doodlopende weg zou niet langer dood lopen, maar een voetgangersgebied worden met alleen bestemmingsverkeer voor ons, bewoners en garagehouders.

Maar wat is er gebeurd! De bouw is ineens gestopt en alle machines en apparatuur zijn weggehaald. Alleen de betonnen fundamenten en een steeds gammeler ogend hekwerk eromheen herinneren nog aan de nijvere activiteit van vorig jaar.

Het geeft nu een wat trieste aanblik. Zo proper als het dorp verder oogt (want daar worden de straten elke dag geveegd door schoonmaakpersoneel en de stoepjes gedweild door ijverige huisvrouwen) zo vunzig oogt het hier beneden aan de uiterste rand van dit mooie dorp. Het is een zootje. Blikjes, vuilniszakken en ander afval ontsieren de kaalgeplukte heuvel. Hier komt geen schoonmaakdienst.

De enorme bamboescheuten die eerst de heuvel bedekten zijn gekapt om deze betonfundering te kunnen plaatsen. Maar helaas……. De heuvel lijkt vooralsnog voor niets te zijn verpest.

Het is afwachten wat er verder gaat gebeuren na deze ondoordachte planning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *