Plugin werkt niet meer

De plugin die ik had geïnstalleerd en die abonnees op de hoogte bracht van elke nieuwe post via de mail werkt niet meer. Wat we ook proberen, we krijgen het niet voor elkaar om de plugin goed te laten werken. We zijn dan ook geen webmasters, maar gewoon twee oude knarren met een hobby. Dus ik moet mijn schamele 5 abonneetjes teleurstellen. Mails met bericht van een nieuwe post zullen niet in jullie mailbox verschijnen. Je moet  gewoon zelf af en toe even kijken, mits geïnteresseerd in mijn verbale oprispingen…..
Overigens ben ik niet meer zo neerslachtig als vanmorgen. Het helpt mij altijd enorm mijn gevoelens te uiten. Het lijkt wel alsof ze daardoor draaglijker worden en veel beter te relativeren. Dus straks gaan wij in een feestelijke en liefdevolle stemming naar het feestje bij mijn oudste dochter. Met 1 tas met cadeautjes voor het dobbelspel en 1 tas met etenswaren. Onder andere pata negra ham voor de liefhebbers. Een attent cadeau van Ahmad. Deze ham komt van loslopende varkentjes, die uitsluitend goed voedsel hebben gegeten tijdens hun vrije leven. Wij eten er zelf niet van mee, maar respecteren degenen die wel graag van deze ham zullen smikkelen.
Ik hoop dat er een groepsfoto gemaakt kan worden van de hele groep aanwezigen vandaag. Zoals elke oma droom ik al een tijd van zo een complete foto. Uiteraard zal hij niet zo compleet zijn als ik zou willen. Want buitenbeentje, mijn oudste zoon, zal ontbreken in het gezelschap. Maar met een foto van drie van mijn kinderen alle kleinkinderen en de aanhang daarvan zal ik ook erg in mijn nopjes zijn……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *