Naar de rommelmarkt

Binnenkort wil mijn jongste zoon met zijn gezin een weekje hier komen logeren. Dat vinden we heel gezellig. Ze zullen dan ook hun dochtertje van 4 jaar meenemen. Dus dat betekent dat we moeten gaan zoeken naar een autostoeltje voor haar, of op zijn minst een stoelverhoger. Koopjesjagers als we zijn, wilden we voor de zekerheid kijken of er geen tweedehands exemplaar is te vinden. Dus gingen we naar de tweedehands markt in Benalmadena. Wat we daar zagen stemde ons niet hoopvol. Op het gebied van kinderspullen was er weinig te vinden en wat er was oogde oud en wat groezelig. Het merendeel van de spullen zag er uit als spullen die wij in Nederland in de vuilnisbak gooien. Toch liepen er kopers af en aan met tassen vol met spullen. De lokale bevolking vooral. Maar er waren ook toeristen, op zoek naar schatten te midden van al die rommel. En mooie dingetjes zagen we ook wel. Maar niets wat we nodig hadden. Ik keek nog naar lijsten voor mijn schilderijen. Maar die vind je niet makkelijk in precies de goede maat.

Dus taaiden we af zonder wat te kopen. Er is nog een rommelmarkt morgen in Torremolinos. Maar die laten we voor wat het is.

We bestellen wel een zitverhoger bij Amazon, de ´bol.com van Spanje´.

4 gedachten over “Naar de rommelmarkt

  1. Misschien even nakijken of met 4 jaar een zitverhoger/autostoel nog wel noodzakelijk is in het Spaanse verkeerd reglement? In Nederland mogen ze met 4 jaar gewoon in de autogordel, spaart je geld en moeite.

  2. Het is een kleintje voor haar leeftijd. Nog geen 15 kilo. Met zo een verhoger kan ze ook beter naar buiten kijken. De verhoger is niet duur en weegt niet veel. Neem hem later mee naar nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *