Mijn eerstgeborene heeft haar liefdesgeluk gevonden

Vandaag mocht ik de film die gemaakt is van de heerlijke dag van haar huwelijk bij haar thuis komen bekijken in hun gerieflijke woning.

Het hardwerkende paar was thuis en ook drie van hun kinderen, alsmede hun prachtige kat en lieve hondje. Op hun tv gestreamd zag ik de film van hun huwelijksdag, gemaakt door een professionele videomaker. We zaten er samen met natte oogjes van ontroering naar te kijken.

Ik ben zielsgelukkig dat mijn dochter zo gek is op haar echtgenoot met wie zij al ruim 6 jaar samen is. Ik zie hun geluk en hun liefde en dat maakt mij een gelukkige moeder. Ik laat in alle rust mijn kinderen achter als ik weer naar Spanje ga (net als Sinterklaas).

De twee gelukkige zielsverwanten hebben mij toestemming gegeven hun huwelijksfilm in dit weblog te publiceren en ik doe dit dan ook met alle trots.

4 gedachten over “Mijn eerstgeborene heeft haar liefdesgeluk gevonden

  1. Ja, ben heel blij voor ze. Ik heb het filmpje thuis nog diverse keren bekeken. Heb kunnen constateren dat ze in de jaren dat ze elkaar kennen steeds meer naar elkaar toegegroeid zijn en dat hun liefde heel sterk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *