In de pedalen!

Ik vind het leuk om series te kijken, maar het slurpt bij mij energie. Als ik bezig ben met iets (wat dat ook is), geeft me dat energie. Maar als ik met mijn benen omhoog op de bank te veel afleveringen van een serie kijkt, dan sloopt mij dat na een tijdje. Ik leef zo mee met de spelers dat ik ze ook nog ga missen als de serie is afgelopen. En ik kijk vaak net iets te lang door, omdat dat zo gemakkelijk is bij Netflix. Tot mijn ogen ervan gaan branden..
Vandaag besloten we weer eens wat te gaan doen. Op zondag is het overal druk, maar maandag leek ons een goede dag voor een fietstochtje naar Hoek van Holland via leuke binnenroutes. De Haag en omstreken heeft zoveel mooie fietsroutes!
Het was ruim 20 km fietsen via die mooie binnenwegen ‘voor fietsers only’. 20 Heen en 20 terug. We hadden op het laatst een houten achterwerk, maar het was de moeite waard om aldus uit te waaien.

En morgen staat er ook wat op het programma. Een boottochtje met en fluisterboot door de Biesbosch. Maar dit keer met een gids achter het stuur. Als je op internet zoekt naar uitjes in de Biesbosch, dan krijg je een ‘overload’ aan aanbiedingen te zien. Ik koos na niet te lang aarzelen voor de volgende aanbieder. De gids leek me wel een aardige man. Ik zal later vertellen hoe het was.

2 gedachten over “In de pedalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *