Genieten, zo lang dat kan

Omdat we dit keer een zomer beleven zonder blessures of operaties en het bovendien heel vaak mooi weer is, probeer ik  zoveel mogelijk leuke dingen te doen met mijn lief. We zijn nu nog goed ter been en daarvan willen we profiteren. En het gekke is dat ik nu ook ineens allerlei leuke uitstapjes tegenkom op internet, waar ik naartoe kan rijden met mijn nieuwe auto.
Ik gebruik de auto alleen om naar plaatsen te gaan buiten Den Haag en omgeving. De rest doe ik per fiets, omdat ik heb gemerkt hoe goed dat is voor mijn heup. Bijkomend voordeel van veel fietsen is dat het bovendien wonderen doet voor de vorm van je lijf, met name wat betreft de bij vrouwen ‘gevoelige zones’: (B(uik),  B(enen) en B(illen). Daar kan geen sportschool tegenop.
Dus wij fietsen veel en rijden af en toe naar mooie plaatsen buiten Den Haag. Nederland is zo mooi. Zowel binnen Den Haag als daarbuiten worden wij telkens verrast door de schoonheid van sommige wijken, huizen en de natuur.
Of het nu een fietstochtje naar Monster is voor een ijsje of een rit naar ‘verder weg’, het is allemaal even leuk en wij genieten met volle teugen.

Morgen hopen we naar Giethoorn te gaan. Ik heb daar een arrangement voor twee geboekt. ‘Romantisch GIethoorn’ Het lijkt me heel leuk. Of het dat ook was horen jullie nog van me…..

2 gedachten over “Genieten, zo lang dat kan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *