Doorkijkjes

Het wandelen vlak voor zonsopgang bevalt goed. Ik vind het leuk door lantaarnverlichte straatjes en straten te lopen, terwijl het menselijk verkeer net op gang komt. Je ziet mensen gehaast de deur uit gaan op weg naar werk of school. En soms zie je de straat nog leeg, wat lekker rustig is. We lopen niet meer steeds dezelfde route. De ene dag bepaalt Ahmad waar we lopen en de andere ik.

Vandaag was ik aan de beurt. Ik vond het zelf een geslaagde route, waarbij we in een andere boom dan tevoren de mussen hoorden tjilpen en waarbij we langs jasmijnstruiken liepen, die een heerlijke geur verspreidden. Ahmad plukte twee sinaasappels, die over het hek hingen van een tuin.

De terrasstoelen moeten nog geplaatst worden. Weldra zullen er een flink aantal mensen ontbijten op die terrassen, wat hier heel normaal is.
´Regenboog´verrassing in oude buurt
Links van het dorpssymbool de drukste weg van het dorpscentrum, ´el caminito del rey´ geheten. N.B. caminito betekent weggetje.
Ik vind dit de mooiste weg van ons dorp. Ze onderhouden dat groen heel goed
Bijna weer thuis.

Ik heb aan mijn schlderij gewerkt en denk dat het zo goed als af is, maar ik heb Ahmad nog geen toestemming gegeven om een foto ervan te sturen naar zijn dochter. Moet er nog een paar dagen kritisch naar kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *