De bouwwerkzaamheden op de heuvel beneden aan de straat

Sinds gistermiddag staat er een flinke wind. Omdat we hoog zitten was die vannacht goed te horen, wat een knus gevoel gaf, toen we lekker in ons bedje lagen. Ook vandaag giert de wind nog steeds rond de berg. Ondanks dat gaan de mannen hier beneden stug door met de bouwwerkzaamheden. Het oorspronkelijke plan was een parkeergarage met op het dak een parkje. De garage ging niet door en nu zijn ze toch verder gegaan met de bouw van dit monsterlijke project in verdiepingen, waarvan het niet duidelijk is wat de bestemming daarvan nu zal zijn. Een prestigeproject voor mooi Alhaurin de la Torre. Het ziet er nog niet mooi uit, maar wat niet is kan nog komen.

In plaats van zoiets, wat volgens Ahmad veel gemakkelijke zou zijn geweest om te bouwen………..
……krijgen we dit.

Een verfje kan veel doen om de boel wat op te vrolijken, evenals wat mooie beplanting. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat. Ik houd jullie op de hoogte.

2 gedachten over “De bouwwerkzaamheden op de heuvel beneden aan de straat

  1. Zal best mooi gaan worden want zoals jezelf zegt en op de foto’s te zien is, Al Haurin de La Torre is een mooi dorp. Dus ik denk/ verwacht dat het prestige project iet heel moois zal gaan worden en ik hoor/ zie het graag als het klaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *