Boek

Mijn laatste schilderij hier is nu af. Ik heb mijn schilderspullen schoongemaakt en opgeruimd. Omdat ik niet helemaal tegen niks doen kan, besloot ik nog maar eens de roman door te lezen, die ik een paar jaar geleden schreef en daarna liet liggen.

Ik las hem met nieuwe ogen en vond het best een leesbaar en misschien wel redelijk spannend verhaal. Ik zat zelf een beetje te genieten van mijn fictieve verhaal. Daarom wil ik het boek toch gaan delen. Misschien vindt een ander het ook leuk om te lezen. Ik dacht er eigenlijk over om het hier in mijn weblog te zetten in de pagina´s hierboven als epub bestand, zodat iedereen die dat zou willen het kan downloaden en gratis kan lezen.

Maar Ahmad vindt dat ik eerst moet proberen het te laten uitgeven en als dat niet lukt, dan kan ik het altijd gratis delen. En dat ga ik nu doen. Niet omdat ik hoop er geld mee te verdienen of in het zonnetje gezet te worden in een praatprogramma. O mijn god, nee! Maar ik ben wel benieuwd wat een uitgever vindt van mijn verzinselen in boekvorm. Als die er niets in ziet, zal ik het alsnog gratis delen met de lezer van mijn weblog. Ik breng het verhaal hoe dan ook naar buiten.

Ik ga mijn verhaal sturen naar deze uitgever, die gratis boeken zegt te publiceren, mits ze natuurlijk goed genoeg zijn. Ik denk eigenlijk dat mijn boek niet goed genoeg is, maar ik waag het er toch op.

Morgen nog even voor de tweede keer controleren op stijl en spellingfouten en verzenden maar. Nee heb ik en ja kan ik krijgen. Wat heb ik te verliezen 😉 ?

Eén gedachte over “Boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *