Bezoek in een landelijke omgeving

Zoraida heeft een nieuwe vriend. Zij kende hem al drie jaar uit de tijd dat zij als vrijwilliger werkte op de Huerta Cansina, een landelijk vakantieoord. Haar vriend Ali verzorgt daar het onderhoud en hij heeft de huisjes, samen met een collega, heel mooi geschilderd in oud Andalusische stijl. En nu woont zij dus toevallig dichtbij het werkterrein van Ali en zo heeft zij deze aardige man nog beter leren kennen

We werden heel lief ontvangen door het kersverse paar, met heerlijk eten en fijne gesprekjes. We maakten na het eten samen met Zoraida een wandeling over het terrein met de prachtige vakantiehuisjes en huizen, die nu grotendeels leeg leken te staan. Ik vond het er prachtig en schoot de ene foto na de andere.

Ahmad en ik zijn van plan hier een keer een paar dagen te gaan logeren. Als het er zo rustig blijft, is het echt heel fijn om daar te verblijven en op die manier zitten we ook een paar dagen dichtbij zijn dochter zonder dat we haar tot last zijn.

Het paar heeft plannen samen. Op dit moment huurt Zoraida het mooie huis waarin zij nu woont, maar zij en Ali willen graag een eigen huisje kopen of zelf bouwen in een landelijke omgeving en dan hun eigen groenten verbouwen en wat kippen houden en mogelijk nog andere dieren. Ze zijn allebei dol op het natuurlijke leven en hebben elkaar daarin gevonden. Als voorbereiding op dit leven hebben ze al een moestuin aangelegd en ze hebben twee kippen en twee konijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *