Beetje stil

Ik zeg hier niet meer zo veel, maar ik heb het even druk met wat anders. Schilderen. Het zou best kunnen dat het portret over een paar dagen al af is. Ik ben steeds sneller met de kwast en gebruik, zeker in het beginstadium, een grote platte kwast. Dat schiet lekker op.

De details goed krijgen is nog wel een ding en vereist meer geduld en een kleiner kwastje. Misschien wordt het wel wat. Ik denk het wel af te hebben voor 13 oktober, want dan gaan we op baby-bezoek. En natuurlijk hoop ik dat de dochter van Ahmad en haar vriend het portret willen hebben.

Straks gaan we even naar de winkels om te zoeken naar een leuk presentje voor de baby. Dat kan nu gerust, want het is niet meer zo warm hier. Er staat een frisse wind bij zon en dat zorgt voor prachtige heldere vergezichten.

Uitzicht op de Sierra en de kust van Malaga vanuit slaapkamerraam. Vandaag heeft Ahmad ramen gelapt en ook de hor schoongemaakt. Er valt nu veel meer licht in huis en het lijkt nu niet meer of het net geregend heeft, als je naar het glas kijkt ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *