Baby’tje geboren

Gisteren is er een baby geboren in Sevilla. Het is het dochtertje van de jongste dochter van Ahmad. En daarmee is Ahmad opa geworden. Het zal leuk zijn om binnenkort op kraambezoek te gaan daar in de campo van Sevilla.

En vanmorgen vertrok mijn oudste kleinzoon met zijn tas, na een dikke week bij mij gelogeerd te hebben. Het was erg gezellig om hem weer te zien en met hem te kunnen praten over van alles en nog wat. Ook hij was ooit een schattige baby met kleine krulletjes. En nu is hij een volwassen man, waarop zijn oma heel trots is.

Het hondje is nog hier, maar dat zal niet lang meer duren, want mijn jongste dochter is al onderweg naar huis na een vakantie in Italië.

En dan gaan we ons voorbereiden op vertrek naar Andalus.

4 gedachten over “Baby’tje geboren

  1. Hi Shabnam, je hebt duidelijk mijn berichten niet gelezen/ gesnapt, na twee kaakoperaties, de derde is op komst ?. Plaatsen van implantaten en de bijbehorende opbouwen, hadden mijn lief en ik al aan het begin van dit vakantie seizoen besloten dat Nederland dit jaar ons vakantieland zou zijn. Dus kamperen wij 27 weken op bewust acceptabel gekozen reisafstand van ons thuis kom adres. Heeft geresulteerd in veelvuldig logeren van de kleinzonen op de door ons gekozen campings, vakantie vieren met dochterlief, kleinzonen en schoonzoon. Superleuke oppervlakkige vakantie contacten en het besef:” Nederland is schitterend mooi, in de zuidelijke landen heb je niet de kou en nattigheid in de ochtend en avond” dus zijn we ons aan het voorbereiden voor wat hierna mogelijk weer mogelijk is”. Reisje naar de zon met elkaar of misschien wel met kinderen en kleinkinderen ?. Nieuw voortent tapijtje, welke plek waar? In welk land? Wij zijn actief en heel lui ?, genieten vol op, kijken voor uit en hebben ons een BMS (Bewust Mensen Schuw) aangemeten. Ondertussen gaan mijn hobby handwerkjes als een tierelier op marktplaats ? ben totaal niet zakelijk maar vindt het superleuk dat ik in mei 2022 mijn AOW kan gaan incasseren?. Kortom, geen idee waar of wanneer ik weer in Spanje ben, op bezoek komen bij jullie was eenmalig, heel leuk maar niet voor herhaling vatbaar. Een welkom thuis kaartje krijgen jullie ook niet meer maar…… alle goeds gewenst en GENIET!

  2. Hi Shabnam, je hebt duidelijk mijn reacties niet gelezen of begrepen?. Kaakchirurgie en bijhorende opbouw, heeft geresulteerd in bewuste keuze van mijn lief en mij om deze vakantie periode 27 weken in Nederland te kamperen ?. Heerlijk land, lekker dicht bij huis. SUPERFIJN! Kleinzonen veel en gezellig logeren, vakantie vieren met kleinzonen en dochterlief en schoonzoon, gewoon genieten! We bereiden ons voor, samen of misschien met kids naar de zon, Zuidelijke landen hebben in de ochtend en avond geen kou en nattigheid. Welk land het wordt, geen idee. In Spanje komen we zeker nog eens, niet bij jullie op bezoek, dat was eenmalig, een welkom thuiskaartje krijg je ook niet meer ?. Ik kijk vooruit, geniet volop, tel mijn zegeningen, heb gekozen voor BMS ( Bewust Mensen Schuw) ?. Het leven is een cadeautje, ik heb ervoor gekozen om dat cadeautje uit te pakken en te genieten??.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *