Anders ingericht

Vandaag het canvas gekocht en een aluminium dienblad als palet. Ik schilder de laatste tijd graag van de tv. De door mij na te schilderen foto krijg ik via een usb stick in een duidelijk en helder beeld. Hiervoor is het nodig mijn schildersezel vlakbij de tv neer te zetten.

Ik zette mijn schilderspulletjes en ezel neer naast de tv, maar we zagen direct dat dit geen gezicht was. En zo kwamen we op het idee de tv in een andere hoek te zetten, precies aan het andere eind van de kamer. En de bedbank op de plaats waar eerder de tv stond. We vonden dat zo een goed plan, dat we besloten het ook direct maar uit te voeren. Dus dat werd schuiven en een gedoe met draden op deze snikhete dag.

Maar dat vind ik juist zo leuk aan Ahmad. Hij is geen uitsteller, net als ik. Hij kan net zo enthousiast worden als ik om iets te veranderen. Het was bovendien zijn idee. En zo kan het zijn dat ik nu heel content ben met mijn nieuwe hoekje.

Na al het gesjouw moesten we wel even uitblazen met een kopje Marokkaanse thee en onze benen omhoog. Maar ik kan niet wachten om morgen te beginnen met het spelende jongetje.

Eén gedachte over “Anders ingericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *