Ahmads dochter is gelukkig in haar nieuwe woonplaats

Ze hebben nu hun eigen huis in Quadalcanal en hun eigen lap grond op nog geen kilometer van hun huis. Ze dachten dat het wennen zou zijn, na gewoond te hebben op die mooie plek in Mairena del Ancor, maar dat valt erg mee. Ze zijn nu al helemaal gewend en zouden niet graag terug willen. Het is nog even afwachten of zijn dochter een aanstelling kan krijgen in het onderwijs in één van de omliggende dorpen. Dat ligt nogal ingewikkeld in Spanje. Het is anders dan hier. In Spanje zijn mensen die in het onderwijs werken ambtenaren en er wordt van hogerhand bepaald of een overplaatsing die zij aanvragen naar een andere school in een andere gemeente wordt toegekend.

Maar voorlopig is het vakantie en zij hebben geen enkele moeite te wennen aan hun nieuwe omgeving. Ze gaan zo vaak mogelijk naar hun land, waar de hond en de kat en de kippen al permanent verblijven. De hond er de kat zijn door hun gezamenlijke landleven erg op elkaar ingesteld nu en spelen veel samen.

Twee schattige huisdieren die het goed met elkaar kunnen vinden. Ze zijn allebei komen aanlopen in Mairena del Ancor en nu meeverhuisd naar ‘el campo’ nabij Quadalcanal, waar ze de dag en nacht op elkaar aangewezen zijn.
De kleine slaapt net zo makkelijk in Quadalcanal als in Mairena del Ancor. Natuurbaby ?
En de kat zoekt vaak het gezelschap en de geur van de kleine meid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *