Afscheid van oude meuk

Toen we hier kwamen wonen hadden we te dealen met de meubels die hier stonden, want we kochten het huis gemeubileerd. Op zich was dat heel gemakkelijk, want we bezaten niets om het huis mee in te richten.
Langzamerhand vervingen we meubels en kochten er wat bij. De meubels die we niet langer nodig hadden sloegen we op in onze opslagruimte beneden naast onze garage. Twee stoelen, die ik altijd al lelijk heb gevonden. Ze zitten ook niet lekker. Er hoort nog een driezitsbank bij. We hebben er nu 5 jaar op gezeten en tegenaan gekeken. Maar…..hallelujah! Morgen worden de driezitsbank met ondergeschoven extra bed en de stoelen hier opgehaald door een organisatie die meubels ophaalt en distribueert voor hergebruik. En daarbij ook nog wat andere overtollige meubels, zoals een lelijke tafel, een eenpersoons ledikant, enkele matrassen en een butagastank. Heerlijk.
Ervoor in de plaats komen een moderne bedbank en een tweezitsbankje, dat hier ook al stond en dat wel heel lekker zit en niet lelijk is. We krijgen nu meer ruimte en er zal een riante slaapplek zijn voor 4 gasten, verdeeld over twee verschillende ruimtes. Foto’s van het schitterende resultaat zullen volgen.
Voorpret!!!! 22 November wordt de bedbank bezorgd. Ik kan bijna niet wachten.

2 gedachten over “Afscheid van oude meuk

    • Zo erg zijn ze ook niet. Ze waren ook schoon en onbeschadigd en dat is de reden dat we ze niet direct hebben willen wegdoen. Maar het voornaamste is dat ze voor ons niet zo praktisch zijn en nog belangrijker: ze zitten niet lekker. We zijn wel blij dat ze zullen worden opgehaald voor hergebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *