De twee laatste hoofdstukken uit de Koran

https://koran.nl/soera-113-al-falaq-de-dageraad/

https://koran.nl/soera-114-an-nas-de-mensheid/

Twee belangrijke hoofdstukken uit de Koran die dienen ter bescherming tegen het kwaad dat ons omringt.

Ik moest er vandaag sterk aan denken. Intussen wil ik verder gaan met het schilderen van de zeven paarden, waarmee ik enkele dagen rustig bezig was, me van geen kwaad bewust. Sommige reacties kunnen beter genegeerd worden. Ik zoek mijn toevlucht……..

1 gedachte op “De twee laatste hoofdstukken uit de Koran

  1. Paarden of andere dieren weergeven is een van de moeilijkste schilderopdrachten die je jezelf kunt geven.. Sterkte! (…en plezier!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here