Wat ik zeker ga missen hier­čî×

De Andalusische zon, die in de zomer hier zo onbarmhartig op je schijnt dat je niet weet waar je het zoeken moet om koelte te vinden. Maar in dit jaargetijde is die zon een koesterend zonnetje, waaraan je je heerlijk kan warmen en dat ga ik missen.

Ik zal onze momentjes missen dat wij ons tweede kopje koffie drinken in deze zon op ons eigen terrasje. Ahmad, de zoetekauw met zijn kn├Ącke met ┬┤mermalada de higos┬┤ (vijgenjam) en zijn ┬┤torta de aceite┬┤ en ik met mijn twee kn├Ąckies met crema de cacahuetes (pindakaas) met sambal badjak.

En om 14.30 eten in de zon en daarna rummikubben ­čśÄ in de zon. Wat een leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here