Ze is er nog

En ik denk dat zij een blijvertje is. De tiewraps werken goed. Ze bevuilt nu alleen nog onze stoelen buiten. Toen ik haar gisteren op mijn stoel zag zitten, ging ze uitdagend rollebollen op die stoel. Ik kon dat niet vastleggen door de hordeur heen, omdat de camera de bewegende beelden niet helder weergaf. Het is me er eentje 😄😍

3 gedachten over “Ze is er nog

  1. Ik vind het ook leuk om te zien. Het bevuilen doet ze ook niet met haar mooie pelsje, maar dat doet ze met stoffige pootjes, omdat ze via het dak op ons balkon springt. Het is maar stof van de Sahara. Ik vind het ook niet erg, hoor. Ik zie haar graag 😍

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here