Zo ziet de Costa del Sol eruit tijdens de lockdown

https://www.diariosur.es/malaga/encuentran-localidades-provincia-estado-alarma-20200318135826-ga.html

Bekijk alle foto’s van de verschillende plaatsen. De foto´s zijn geen toppers, maar geven wel een goed beeld hoe de wereld er hier nu uit ziet. Het weer is ook niet echt stralend tot nu toe. Instabiel, met af en toe zonmomentjes.

Eén gedachte over “Zo ziet de Costa del Sol eruit tijdens de lockdown

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here