Het weer werkt hier aardig mee….

…..om binnen te blijven. Het is al dagen grijs en regenachtig en het ziet ernaar uit dat dit nog wel enige tijd zo zal blijven.

Ik zit hier met koude vingertjes te typen. Ik heb besloten een dag vrij te nemen van het schilderen. Ik heb me een aantal dagen flink staan uitsloven met de verf en niet altijd met een bevredigend resultaat. Maar van mijn fouten leer ik.

Nu neem ik tijd om instructievideo´s te gaan bekijken van echte artiesten. Ik moet zeggen dat ik daar niet vrolijk van word, maar eerder wat moedeloos. Maar dat gebeurt als je te veel wil. Het schilderij van mijn jongste kleinkind dat ik nu aan het maken ben, is bedoeld als cadeau voor de andere opa en oma. Maar misschien is dat te hoog gegrepen.

Even wat afstand nemen dus maar. Er bestaat zeker ook zoiets als een painter´s block.

1 gedachte op “Het weer werkt hier aardig mee….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here