Toch nog een ´avontuur´

Ik besluit even te stofzuigen. Dat doe ik als mij viezigheidjes op de vloer beginnen op te vallen. Ik ben lekker bezig met de Bosch. Zoals gewoonlijk ga ik ook achter en onder stoelen en kasten. Al doende raak ik in de slaapkamer onder een kastje heel lichtjes de weegschaal, die zich daaronder bevindt. Dat gebeurt zo vaak. Meestal schuif ik hem met het stofzuigerbekje gewoon opzij.

Maar nu hoor ik een explosie van brekend glas! Ik kijk voorzichtig wat er gebeurt is en zie een weegschaal aan gruzelementen tevoorschijn komen. Zoveel ministukjes glas in een craquelé mozaïek. Wat mooi is dat. Het ´lichaam´ van de weegschaal hangt nog aan stukjes aan elkaar. Lijkt wel een schilderij van Dali.

Ik moet daar echt even een foto van maken:

We moeten wel aan een andere weegschaal zien te komen. We gebruiken hem altijd om te wegen of onze koffer niet te zwaar is voor het vliegtuig. Voor als we ooit weer naar Nederland mogen vliegen.

1 gedachte op “Toch nog een ´avontuur´

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here