Mooie zelfgehaakte stola

Ooit gaf een vriendin van mijn oudste dochter mij een zelf gehaakte stola cadeau in heel mooie, zachte kleuren. Zomaar een cadeautje en heel lief ingepakt.  Zij is gescheiden van haar man en woont nu in mijn buurt. Ik kan niet wachten om haar nog eens te bellen om te bedanken.
Want hier komt deze stola goed van pas over mijn dunne ziekenhuishempie. En hij is ook nog heel mooi.

4 gedachten over “Mooie zelfgehaakte stola

  1. Ironisch bedoeld. Nou, het lijkt mij niet erg helpen tegen koude rillingen, gezien het luchtige haakwerk! Maar ik kan mij vergissen!

  2. Jawel, hij geeft warmte, is gehaakt van vrij dikke draad. Precies goed voor hier in de wandelgangen. Het is hier ook weer niet zooo koud. 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here