Tijd van de mooie luchten

De tijd van hitte en droogte is voorbij hier. In het voor- en najaar is het weer in Andalusië een stuk wisselvalliger dan in de zomer. Maar dat heeft ook zijn voordelen. De wat stoffige en nevelige lucht, die je hier aantreft bij een ‘mooi weer periode’ van langere tijd wordt nu herhaaldelijk vervangen door een verrassend heldere lucht, waarin je een stuk verder kan kijken dan tijdens de hete en droge zomers. De regen en wind zuiveren de lucht en dat geeft mooie vergezichten.
Vanaf ons optrekje kunnen wij genieten van telkens andere luchten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here