Alles is weer in orde

Na een grote fout gemaakt te hebben in het controlepanel van mijn website beheer bij soHosted was ik meer dan een jaar van mijn weblog kwijt. Dat is nu weer orde gemaakt door bij soHosted tegen betaling een backup op de vragen van de database.
Van fouten leert men. Ik ben er nu pas achter gekomen dat het mogelijk is om via het controlepanel bij soHosted zelf in te stellen dat er wekelijks een backup wordt gemaakt van zowel database als bestanden. Het is gewoon een instelling die je kan aanvinken. Dus hopelijk overkomt ons dit niet nog eens. Ik heb nu de backup voortaan zelf bij de hand.
Ik ben heel blij dat ik weer kan  gaan schrijven en fotootjes en filmpjes kan gaan plaatsen in dit weblog. 🙂

1 gedachte op “Alles is weer in orde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here