Albufeira

Het klinkt exotisch en de plaats heeft een geschiedenis. Alleen daar is op het oog weinig van terug te vinden, zoals eerder gezegd vanwege de aardbeving in 1755. De plaats oogt welvarend en dat is o.a. te danken aan het toerisme. Er zijn mooie stranden en er is een druk uitgaansleven. Als je daarvan houdt is dit ‘the place to be’.
Tegen de schemering keren we terug naar het hotel en dan zien we al donkere wolken verschijnen die regen aankondigen zoals de weerberichten voorspelden. Maar onze dag kan al niet meer stuk.

2 gedachten over “Albufeira

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here