Zo wil mijn zoon zijn moeder "vereeuwigen"

Dit is een foto die mijn jongste nog thuis wonende spruit gisteren maakte van zijn moeder met zijn nieuwe telefoon. Zo ziet hij mij graag. Met een vies bord in de hand op weg naar de keuken, of in de keuken in een pan roerend. Met een stapeltje gewassen kleren die ik netjes in zijn kast leg of met mijn mp3 achter de strijkplank, zijn bloesjes voor het werk strijkend. Wat mijn zoon betreft mag deze verwennerij nog lang duren! Maar de foto die hij maakte is best flatteus….op de achtergrond mijn Spanisch lover, kijkend naar zijn noticias.
 

5 gedachten over “Zo wil mijn zoon zijn moeder "vereeuwigen"

    • Ja, dat zou mooi zijn. Of een lekker gerecht kokend voor ons drieën. Mag ook. Hij moet het nu uitsluitend hebben van zijn charme en daarmee komt hij helaas ook een heel eind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here